Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sate Daging
saté van magere biefstuk
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Barbecue
tafelgrill
Ingrediënten
▢
500
gram
biefstuk
magere in blokjes
▢
3
tenen
knoflook
fijngestampte
▢
2
theelepel
ketoembar
▢
1
mespunt
djinten
▢
1
theelepel
citroensap
▢
4
theelepel
basterdsuiker
▢
½
theelepel
laos
▢
1
theelepel
zout
▢
3
eetlepels
ketjap
▢
1
eetlepel
olie
Instructies
De blokjes vlees in de marinade leggen die van de overige ingrediënten is gemaakt.
Tenminste 3 uur laten marineren.
Vlees aan stokjes rijgen en kort voor het eten grillen op de barbecue of elektrische tafelgrill.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Bijgerecht
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië