Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing en houd warm.
Verdeel de satéballetjes in 8 porties en rijg elke portie aan een satéprikker.
Verwarm een grillpan voor op middelhoog vuur.
Smelt de boter in een pan en bak de prei gedurende 3 minuten.
Voeg de groentebouillon toe en laat de prei met de deksel op de pan 10 minuten op laag vuur stoven.
Verwarm de satésaus in een pannetje en voeg de melk toe.
Roer goed door tot een romige saus ontstaat.
Grill de satéspiesjes 5 minuten in de grillpan, draai regelmatig om voor een gelijkmatige garing.
Verdeel de rijst, gestoofde prei, satéspiesjes en pindasaus over 4 borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse atjar tjampoer voor een authentiek Aziatisch tintje.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of Pinot Grigio past perfect bij de romige pindasaus en de licht gegrilde satéspiesjes.