Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Shoarmavlees met champignons, sugarsnaps en rijst
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
steelpannetje
Hapjespan
Ingrediënten
▢
500
g
shoarmavlees
gekruid
▢
1
doosje
champignons
▢
1
klein
blikje extra gevulde champignonsoep 0
3 l
▢
125
g
sugarsnaps
of klein blikje gebroken sperziebonen
▢
3
eetlepels
vloeibare margarine
▢
Lassie toverrijst
Instructies
Zet in een steelpannetje wat water op en breng dit aan de kook.
Snij van de sugarsnaps de uiteinden af en doe ze in het kokend water (ongeveer zes minuten).
Bak het shoarmavlees in een hapjespan in de 3 eetlepels margarine (ongeveer 5 minuten).
Snij ondertussen de schoongeveegde champignons in plakjes en voeg ze bij het shoarmavlees.
Doe de gare sugarsnaps (of de uitgelekte sperzieboontjes) er ook bij en het blikje champignonsoep.
Laat het geheel nog even sudderen (een minuut of drie).
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Vlees