Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sint Jacobsschelpen met avocado
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grillpan
Ingrediënten
▢
1
rijpe avocado
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
1
eetlepel(s)
zure room
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
chilipeper
▢
300
gram
Sint Jacobsschelpen
Instructies
Avocade in blokjes snijden en met citroensap omscheppen.
Helft van de avocado in zure room en 2 eetlepels olijfolie pureren.
Op smaak brengen met zout en julienne gesneden spaanse peper.
Grillpan verhitten, Sint Jacobsschelpen goed droog deppen , met olie bestrijken en in 2-3 minuten gaargrillen, halverwege keren.
Avocadomousse over 4 borden verdelen, rest van avocadoblokjes en Sint Jacobsschelpen erop leggen, met chilipeper bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met geroosterd (bruin) brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Frankrijk