Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sole Isodore
(zeetong Isidore)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
ovenvaste schaal
Ingrediënten
▢
4
tongen
van 250 g
▢
½
fles muscadet
▢
paneermeel
▢
125
g
boter
▢
2
tomaten
▢
2
sjalotjes
▢
zout
▢
peper
Instructies
Pel en ontpit de tomaten.
Snij het vlees in reepjes.
Hak de sjalotjes fijn.
Zorg dat het donkere vel van de tongen verwijderd is.
Zet de oven op 170ºC.
Beboter een ovenvaste schaal en leg er de tongen in.
Bestrooi met zout en peper en leg er stukjes boter op.
Leg er de tomaat en sjalot op.
Schenk de wijn erbij en bestrooi met paneermeel.
Zet de schaal 20 minuten in de oven.
Leg dan opnieuw stukjes boter op de vis en bestrooi opnieuw met paneermeel.
Schuif de schaal nog 12 minuten terug in de oven.
Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis