Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaanse spiesjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
houten spiesjes
rooster
of
Bakplaat
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
2
teentjes
knoflook
geperste
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
½
theelepel
komijnpoeder
▢
½
theelepel
cayennepeper
▢
300
gram
lamsvlees
mager of varkensfricandeau in ± 15 cm lange dunne reepjes
▢
zout
Instructies
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Meng de olie met de knoflook, het citroensap, de komijn en de cayennepeper en bestrijk het vlees hiermee.
Steek telkens 1 reepje vlees zigzag aan een spiesje en rooster ze onder de hete grill in ± 5 minuten om en om bruin en gaar.
Bestrooi de spiesjes na het grillen met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
Land van herkomst
Spanje