Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghettisalade van Astrid Veltman v2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kookpan
Ingrediënten
▢
400
gram
spaghetti
▢
zout
▢
een scheutje olie
▢
0,8
dl
olijfolie
▢
1
blikje
Ansjovis filets
▢
1
rode paprika
▢
12
zwarte olijven
▢
1
ui
▢
versgemalen peper
Instructies
Kook de spaghetti al dente in ruim water met een beetje zout en olie.
Giet ze af, schep ze met een beetje kookwater in een kom en meng er direct 1 eetlepel olie door.
Snijd de ansjovisjes in kleine stukjes.
Snijd de paprika in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snijd het vruchtvlees van de olijven van de pit.
Pel de ui en hak hem grof.
Meng de ansjovisjes, de paprika, de olijven en de uitjes met de rest van de olijfolie en schep dit door de spaghetti.
Kruid met flink wat peper en geef er stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Salade