Spaghettisalade van Astrid Veltman v2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • zout
  • een scheutje olie
  • 0,8 dl olijfolie
  • 1 blikje Ansjovis filets
  • 1 rode paprika
  • 12 zwarte olijven
  • 1 ui
  • versgemalen peper

Instructies

  • Kook de spaghetti al dente in ruim water met een beetje zout en olie.
  • Giet ze af, schep ze met een beetje kookwater in een kom en meng er direct 1 eetlepel olie door.
  • Snijd de ansjovisjes in kleine stukjes.
  • Snijd de paprika in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • Snijd het vruchtvlees van de olijven van de pit.
  • Pel de ui en hak hem grof.
  • Meng de ansjovisjes, de paprika, de olijven en de uitjes met de rest van de olijfolie en schep dit door de spaghetti.
  • Kruid met flink wat peper en geef er stokbrood bij.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pasta / Salade