Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spinazie-pannenkoeken
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
roosteren
Wok
Ingrediënten
▢
8
kant-en-klare pannenkoeken
koelvers
▢
1
zakje
pijnboompitten
65 g
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
2
zakken
panklare spinazie
à 300 g
▢
1
doosje
Castello
kaas, 150 g
▢
50
g
rozijnen
▢
zout
▢
peper
Instructies
Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
In droge koekenpan pijnboompitten roosteren.
Knoflook pellen en snipperen.
In wok olie verhitten.
Knoflook ca. ½ minuut bakken.
Spinazie toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken.
Kaas verkruimelen boven spinazie.
Pijnboompitten en rozijnen toevoegen en geheel goed mengen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Spinaziemengsel verdelen over pannenkoeken en oprollen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pannenkoeken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch