Spinazie-pannenkoeken

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 kant-en-klare pannenkoeken koelvers
  • 1 zakje pijnboompitten 65 g
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 zakken panklare spinazie à 300 g
  • 1 doosje Castello kaas, 150 g
  • 50 g rozijnen
  • zout
  • peper

Instructies

  • Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • In droge koekenpan pijnboompitten roosteren.
  • Knoflook pellen en snipperen.
  • In wok olie verhitten.
  • Knoflook ca. ½ minuut bakken.
  • Spinazie toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken.
  • Kaas verkruimelen boven spinazie.
  • Pijnboompitten en rozijnen toevoegen en geheel goed mengen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Spinaziemengsel verdelen over pannenkoeken en oprollen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met frisse salade.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Kaas / Pannenkoeken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch