Een leuke en griezelige traktatie voor Halloween! Deze browniespookjes, compleet met gezichtjes, zullen zeker een hit zijn bij iedereen die van chocolade houdt.
1doosjeDr. Oetker decoratiestiften choco & karamelalleen de puur stift
Instructies
Laat de boter op kamertemperatuur komen.
Bereid de brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de brownies uit de oven en laat ze volledig afkoelen.
Smelt de witte smeltchocolade volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de brownie in 8 gelijke stukken en leg op elk stuk een marshmallow.
Lepel de gesmolten chocolade over de marshmallows en brownies.
Laat de chocolade ongeveer 15 minuten in de koelkast hard worden.
Teken met de decoratiestift gezichtjes op de marshmallowspookjes voor een spookachtig effect.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:Voor bij dit zoete tussendoortje past een dessertwijn zoals een Muscat. Dit zoete en fruitige wijntype zal de chocolade en marshmallows perfect aanvullen.