Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Stampot met vegetarsche balletjes
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
½
groene kool
▢
1
ui
▢
4
eetlepel(s)
oijfolie
▢
1
eetlepel(s)
kerriepoeder
▢
1
pak
aardappelpuree voor stamppot
maggi 2 zakjes a 112 gr.
▢
2
schaaltjes
vegetarische balletjes
tivall
▢
½
zakje
gemalen oude kaas
a 150 gr.
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kool schoonmaken en in reepjes snijden en wassen.
Ui pellen en snipperen.
In wok 3 el. olie verhitten.
Ui ca. 2 min. roerbakken.
Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 min. meebakken.
1 dl. water toevoegen en ca. 10 min. zachtjes koken.
Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes ca. 5 min. bruin bakken.
Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen.
Op smaak brengen met peper en zout.
Stampot serveren met vegetarische balletjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stamppot
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch