Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stecchini Scheidegg
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
ons
champignons
▢
1
uitje
▢
teentje
knoflook
▢
tijm
▢
zout
▢
1
lepel
boter
of vet,
▢
4
plakken
kalfsvlees
▢
4
plakken
ham
▢
1
ei
▢
2
lepels
geraspte kaas
▢
olie
of vet ,bv boter
Instructies
Hak de champignons met de ui en de knoflook en tijm zeer fijn.
Laat zachtjes sudderen in het vet tot al de jus in het mengsel is opgenomen.
Laat deze massa bekoelen, kruid ze en strijk ze op de plat geslagen kalfslapjes.
Bedek ieder lapje met een plak ham.
Klop het ei met de geraspte kaas en wat zout en haal hier de lapjes voorzichtig door.
Bak op de kachel in olie of vet.
Alleen de onderkant van de stecchini moet in het vet liggen.
U moet hen niet omkeren maar voortdurend bedruipen.
Notities / Tips / Wijnadvies
U moet hen niet omkeren maar voortdurend bedruipen.
Opdienen met aardappelen, tomaten en een groene salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Zwitserland