Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met aardbeiensaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
125
g
tagliatelle
▢
1
eetlepel
suiker
▢
5
eetlepels
sinaasappellikeur
▢
500
g
aardbeien
▢
4
eetlepels
witte basterdsuiker
▢
200
ml
crème fraîche
▢
2
takjes
munt
Instructies
Voorbereiden:
Tagliatelle met suiker beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
In vergiet tagliatelle afspoelen onder koud water en goed laten uitlekken.
Tagliatelle in schaal doen en 4 eetlepels likeur erdoor roeren.
Laten afkoelen, af en toe omscheppen.
Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in vieren snijden.
In keukenmachine helft van aardbeien met basterdsuiker pureren.
Aardbeienpuree boven kom door zeef wrijven.
Crème fraîche en rest van likeur erdoor roeren.
Bereiden:
Aardbeiensaus door tagliatelle scheppen.
Over vier borden verdelen.
Garneren met munt en rest van aardbeien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Pasta
Jaargetijde:
Snel te maken