Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Teriyaki Biefstuk met Knapperige Noedels en Broccoli
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine
broccoli
300 g
▢
125
g
Chinese eiermie
▢
4
lente-uitjes
▢
1
biefstuk
▢
2
eetlepels
olie
▢
3
eetlepels
teriyaki marinade
▢
2
theelepels
sesamzaad
Instructies
Snijd de stronk van de broccoli af en verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 minuten gaar, af en toe roeren.
Snijd ondertussen de lente-uitjes in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.
Verhit olie in een wok en schroei de biefstuk in 2 minuten op hoog vuur rondom dicht.
Voeg de lente-uitjes en teriyaki marinade toe aan de biefstuk en roerbak nog 1 minuut.
Giet de mie en broccoli af en schep het op een bord.
Schep de biefstuk met saus over de noedels en bestrooi met sesamzaad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken