Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise Rosbiefrolletjes met Bosui en Koriander
Serveer de Thaise rosbiefrolletjes als bijgerecht of als onderdeel van een hoofdmaaltijd. De combinatie van malse rosbief met de pittige Thaise smaken en het frisse van de bosui en koriander zorgt voor een verrukkelijke smaakbeleving.
Porties:
4
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
g
julienne gesneden wortel
▢
1
bosui
in ringetjes gesneden
▢
1
eetlepel
verse koriander
fijngehakt
▢
4
dunne
plakjes rosbief
▢
2
theelepels
Thaise rode currypasta
▢
Roerbakolie
▢
Vissaus of sojasaus
Instructies
Giet kokend water over de julienne gesneden wortel in een zeef.
Laat uitlekken en afkoelen.
Meng de bosui en fijngehakte koriander door de julienne gesneden wortel.
Bestrijk beide kanten van de rosbiefplakjes met Thaise rode currypasta.
Leg een beetje van het wortelmengsel op elke rosbiefplak en rol stevig op.
Bind de rolletjes vast met een stukje keukentouw en leg ze op een schaal.
Verhit een scheutje roerbakolie in een gourmetpannetje en bak de rosbiefrolletjes rondom bruin.
Besprenkel met vissaus of sojasaus en warm nog even door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories:
185
kcal
|
koolhydraten:
5
g
|
Protein:
18
g
|
Vet:
10
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Thailand
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij