Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
Leg vier stukken aluminiumfolie klaar en vet deze licht in met olie.
Verdeel de ui en paprika gelijkmatig over de folie.
Bestrijk de tilapiafilets met pesto en snijd ze elk in twee stukken.
Leg een stuk tilapiafilet op de groenten in elk pakketje en vouw de folie stevig dicht.
Plaats de pakketjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze lichtbruin zijn.
Meng de gemengde sla met de sladressing en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
Serveer de vispakketjes direct uit de oven met de rijst en de frisse salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer de salade apart of direct naast de vispakketjes voor een kleurrijke presentatie.Wijnadvies: Een lichte, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Verdejo past uitstekend bij dit gerecht, dankzij de frisse tonen die de pesto en groenten complementeren.