Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomaten bieslookdressing
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
tomaten
▢
5
eetlepels
olie
▢
2
eetlepels
witte wijnazijn
▢
zout
▢
peper
▢
12
sprietjes
bieslook
zakje á 15 g,
▢
1
mespuntje
knoflookpoeder
Instructies
In pan water aan de kook brengen.
Tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud water en ontvellen.
Tomaten in vieren snijden en boven kommetje pitjes verwijderen.
Vruchtvlees kleinsnijden.
Tomatenpitjes en vocht door zeef wrijven.
In kommetje olie, azijn en tomatenvocht tot dressing roeren.
Op smaak brengen met zout, peper en knoflookpoeder.
Boven kopje bieslook fijnknippen.
In pannetje dressing zachtjes verwarmen, niet laten koken.
Bieslook en tomatenblokjes erdoor roeren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dressings
Jaargetijde:
Snel te maken