Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatensaus van Astrid Veltman
Porties:
4
Voorbereidingstijd
1
minuut
min
Bereidingstijd:
4
minuten
minuten
Total time
3
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
blikje
tomatenpuree
▢
25
gram
boter
▢
25
gram
bloem
▢
2½
dl
water
▢
1
theelepel
bouillonpoeder
▢
peterselie
▢
tijm
▢
zout
eventueel
▢
2
eetlepels
crème fraîche
Instructions
Smelt de boter in 1 minuut HOOG (100%).
Klop er met een garde de bloem door en voeg het water, het bouillonpoeder en de tomatenpuree toe.
Verwarm dit 2 minuten op HOOG (100%).
Doe de kruiden erbij en zet de saus op HOOG (100%) nog 1 minuut in de magnetron.
U krijgt u de saus extra romig door er tot slot nog 2 eetlepels crème fraîche door te roeren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Magnetron koken
/
Saus