Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijnroomsaus met pasta
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Hapjespan
Ingrediënten
▢
200
g
tagliatelle verde
▢
1
ui
▢
1
courgette
▢
1
blikje
tonijn naturel
netto ca. 200 g,
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
teentje
knoflook
▢
½
dl
witte wijn
▢
2
eetlepels
dille
diepvries, Iglo,
▢
⅛
liter
slagroom
▢
1
eetlepel
allesbinder
▢
zout
▢
peper
▢
1
eetlepels
kappertjes
▢
2
takjes
peterselie
Instructies
Tagliatelle gaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Courgette wassen, schoonmaken en in plakjes snijden.
Tonijn afgieten.
In hapjespan olie verhitten.
Ui ca. 2 minuten bakken.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Courgette toevoegen en al
omscheppend ca. 3 minuten meebakken.
Wijn, tonijn, dille en slagroom toevoegen.
Saus al roerend aan de kook brengen en binden met allesbinder.
Op smaak brengen met zout en peper.
Tagliatelle afgieten en op twee borden scheppen.
Saus erover verdelen.
Kappertjes erover strooien.
Garneren met toefjes peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Saus
Jaargetijde:
Snel te maken