Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Toor dal
gele linzenschotel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
150
gram
gele linzen
▢
2
wortels
in blokjes
▢
½
theelepel
Kerriepoeder
▢
3
kardemompeulen
opengesneden en kleine zaadjes eruit gehaald
▢
½
theelepel
komijnzaadjes
▢
2
uien
grof gehakt
▢
200
gram
bloemkool
in roosjes
▢
1
aubergine
in blokjes
▢
200
gram
sperziebonen
in drieën gesneden
▢
bos(jes)
koriander
Instructions
Fruit de uien 5 minuten, voeg de kleine kardemomzaadjes, komijnzaadjes, wortels, aubergine en kerriepoeder toe en fruit nog 5 minuten.
Voeg nu de linzen toe, zout en peper naar smaak, 4 deciliter water, de bloemkool en de sperziebonen en kook dit geheel een kwartier.
Roer het om en bestrooi met koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Bangladesh
/
Nepal
/
Tibet
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch