Kook op laag vuur het griesmeel al roerend in ongeveer 5 minuten gaar.
Haal de pan van het vuur en voeg Parmezaanse kaas, zout, nootmuskaat, eidooiers en 30 g boter toe.
Roer alles goed door.
Schep het mengsel op plasticfolie en vorm het tot een stevige rol.
Laat de rol minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de rol in plakken van ongeveer 1 cm dik.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schik de gnocchi dakpansgewijs in een ingevette ovenschaal.
Bestrooi met belegen kaas en verdeel de rest van de boter in vlokjes over de gnocchi.
Bak de gnocchi ongeveer 40 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer deze gnocchi als bijgerecht bij een sappige kipfilet of een frisse salade.Wijnadvies:Combineer met een frisse witte wijn zoals een Pinot Grigio of een lichte Chardonnay voor een perfecte balans.