Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vanille Aardbei Dessertgebakjes
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
chocolatechipkoekjes
▢
3
eetlepel(s)
boter
gesmolten
▢
2
beker
Mona Vanillepudding met aardbeiensaus
a 125 g
▢
1
Echte Slagroom spuitbus
250 g
▢
50
g
chocolade
pure
Instructies
Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter.
Verwijder de folie van de puddingvormpjes en vul de vormpjes tot de rand met de koekkruimels.
Druk de koekkruimels stevig maar voorzichtig aan.
Laat de puddinkjes 5 minuten in de koelkast opstijven.
Keer de puddingbekertjes om op bordjes.
Prik gaatjes in de bodem van de puddingbekertjes en laat de pudding eruit glijden.
Spuit er toeven slagroom bij.
Schaaf met een kaasschaaf of scherp mesje chocoladekrulletjes en -stukjes over de puddinkjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
nijd met behulp van een leeg puddingvormpje een plakje cake uit en gebruik dit cakerondje als bodem om puddingtaartjes te maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Gebak