Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensstoofpot met banaan
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
200
g
schoudergebraad
mager
▢
25
g
boter
▢
½
blokjes
vleesbouillon
▢
30
g
rozijnen
▢
1
tomaat
▢
½
rode paprika
▢
½
ui
▢
1
banaan
Instructies
Verhit de boter in een braadpan.
Snij het schoudergebraad in blokjes en bak ze snel goudbruin in de hete pan.
Hak de ui fijn en snij de paprika in blokjes.
Bak ze mee in de pan.
Los het bouillonblokje op in 1½ dl water en giet de bouillon in de pan.
Dek de pan af en laat het vlees gedurende 10 minuten gaar worden.
Snij de aardappelen in bokjes en voeg ze samen met de marjolein en rozijnen toe.
Laat alles zo’n 30 minuten stoven en werk af met de azijn.
Snij de tomaten in partjes en de bananen in plakjes.
Voeg ze toe en laat ze warm worden.
Strooi er wat zout en peper over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Stoofpot
/
Varkensvlees