Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 200 g schoudergebraad mager
- 25 g boter
- ½ blokjes vleesbouillon
- 30 g rozijnen
- 1 tomaat
- ½ rode paprika
- ½ ui
- 1 banaan
Instructies
- Verhit de boter in een braadpan.
- Snij het schoudergebraad in blokjes en bak ze snel goudbruin in de hete pan.
- Hak de ui fijn en snij de paprika in blokjes.
- Bak ze mee in de pan.
- Los het bouillonblokje op in 1½ dl water en giet de bouillon in de pan.
- Dek de pan af en laat het vlees gedurende 10 minuten gaar worden.
- Snij de aardappelen in bokjes en voeg ze samen met de marjolein en rozijnen toe.
- Laat alles zo’n 30 minuten stoven en werk af met de azijn.
- Snij de tomaten in partjes en de bananen in plakjes.
- Voeg ze toe en laat ze warm worden.
- Strooi er wat zout en peper over.