Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Venkel-bateaux
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
venkelknollen
▢
2
kleine
grapefruits
▢
75
g
Maasdam
▢
1
beker
sour cream
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
½
eetlepel(s)
suiker
▢
zout
▢
peper
Instructies
Verwijder van de venkelknollen vier mooie bladeren.
Houd deze apart om de salade in te serveren.
Schil de grapefruits en verwijder de witte velletjes en de vliezen.
Snijd het vruchtvlees in stukjes, de venkelknollen in zeer dunne reepjes en de kaas in kleine blokjes.
Vermeng de sour cream met citroensap, suiker, zout en peper en schep er grapefruit, venkel en kaas door.
Gebruik de salade als vulling voor de achtergehouden venkelbladeren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef ze bij een koud buffet of als voorgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch