Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verse andijvie a la crème
Andijvie is een supergezonde groente, die je op veel verschillende manieren kunt bereiden Ook deze variant is echt heerlijk
Porties:
4
Total time
1
uur
uur
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
grof gesneden andijvie
▢
Zout naar smaak
▢
250
millimeter
water
▢
Vloeibare margarine
▢
Pakje
kookroom
▢
Snufje
nootmuskaat
▢
Paneermeel
Instructies
Kook de andijvie met het zout in het water net niet te gaar
Giet het af in een vergiet
Laat het afkoelen
Verwarm in de pan wat vloeibare margarine
Doe de andijvie erbij
Dan ook gelijk de kookroom
Breng het weer aan de kook
Voeg het snufje nootmuskaat toe
En bind het geheel tenslotte met paneermeel
Notities / Tips / Wijnadvies
Een makkelijke manier om deze gezonde groente te bereiden die je bij verschillende soorten vlees maar ook vis kunt eten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
Nederland