Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vispotje met Groenten en Kruidige Tomatensaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
snijbonen
in stukken
▢
2
eetlepels
olie
▢
2
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
1
rode paprika
in dunne repen
▢
1
blik
tomatenblokjes
400 g
▢
100
ml
visbouillon
van tablet
▢
1
theelepel
gedroogde oregano of Italiaanse kruiden
▢
400
g
koolvisfilet
diepvries
▢
1
stokbrood meergranen
in dunne sneetjes
Instructies
Kook de snijbonen in weinig water met een mespunt zout in 7-8 minuten beetgaar.
Laat ze vervolgens uitlekken in een vergiet.
Verhit in een (hapjes)pan de olie en bak de knoflook gedurende 30 seconden.
Voeg de repen rode paprika toe en bak nog 1 minuut mee.
Voeg de tomatenblokjes, visbouillon en kruiden toe.
Laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken.
Bestrooi de bevroren koolvis met zout en peper, leg deze in de saus en laat het afgedekt 10 minuten sudderen tot de vis gaar is.
Voeg de snijbonen in de laatste minuut toe aan de saus en warm deze mee.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Serveer het vispotje met meergranen stokbrood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Stokbrood bij vispotje serveren
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
25
g
|
Vet:
15
g
|
Zout:
2.5
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis