Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vruchtensappudding
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
puddingvorm
inhoud ca. 1 liter,
Ingrediënten
▢
14
blaadjes
witte gelantine
▢
7 ½
dl
vers vruchtensap
▢
50
g
witte bastardsuiker
▢
½
eetlepel
olie
om in te vetten
Instructies
VoorBereiden:
In ruim koud water gelatineblaadjes ca. 5 minuten laten weken.
Intussen in pan 2 1/2 dl sap verhitten.
Basterdsuiker al roerend in sap oplossen.
Gelatine goed uitknijpen.
Van vuur af al roerend in heet sap oplossen.
Rest van sap erdoor roeren en iets laten afkoelen.
Intussen vorm invetten.
Sap in vorm schenken en in koelkast in ca. 3 uur laten opstijven.
Bereiden:
Plat bord op vorm leggen, samen keren en pudding uit vorm laten glijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht