Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witte saus
Porties:
4
Voorbereidingstijd
3
minuten
min
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
25
gram
boter
▢
1
theelepel
bouillonpoeder
▢
25
gram
bloem
▢
citroensap
▢
1
dl
melk
▢
zout
▢
peper
▢
2
dl
water
Instructies
Smelt de boter in een schenkkan in 30 seconden op HOOG (100%).
Klop er met een garde de bloem goed door, gevolgd door de melk, het water en het bouillonpoeder.
Breng dit in 2 minuten op HOOG (100%) aan de kook.
Klop de saus door en zet deze nogmaals 1 minuut op HOOG (100%) in de magnetron.
Klop nog eenmaal door en breng op smaak met zout, peper en citroensap.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus