Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Yoghurtijs met mangosaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
4
bekertjes
roomyoghurt
perzik/passievrucht (á 135 g, Mona),
▢
1
blikje
mangoschijfjes
netto 310 g, Royal Mail,
▢
2
eetlepels
suiker
▢
2
kiwi's
▢
2
passievruchten
Instructies
VoorBereiden:
Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in diepvries zetten.
Intussen in zeef mango laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt).
Mango met suiker in keukenmachine pureren (of boven kom door zeef wrijven).
Kiwi's schillen (eventuele harde kern eruit snijden) en in kleine stukjes snijden.
Door mangosaus scheppen.
Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
Bereiden:
Op de bordjes elk yoghurtijs storten.
Mangosaus eromheen scheppen.
Passievruchten halveren.
Met lepeltje vruchtvlees eruit schepen en over ijs verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
IJs