Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Zeevruchtensalade met Aardappelen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
aardappels
▢
150
gram
inktvis
in ringetjes
▢
100
gram
garnalen
▢
100
gram
mosselen
gekookt en gepeld
▢
Bosje
bieslook
gehakt
▢
Bosje
rucola
gehakt
▢
2
rode pepers
gesnipperd
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
Zout en peper naar smaak
Instructies
Kook de aardappels in de schil, pel ze en snijd ze in grove stukken.
Meng de olijfolie, citroensap, rode pepers, zout en peper naar smaak met de aardappelstukken.
Laat dit mengsel een kwartier marineren.
Roerbak ondertussen de inktvis, garnalen en mosselen gedurende vijf minuten en voeg dit toe aan de gemarineerde aardappels.
Laat het geheel een half uur afkoelen en meng dan voorzichtig de bieslook en rucola erdoor.
Schep de salade voor het serveren even om.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voeg een vleugje verse citroenschil toe voor een extra verfrissende smaak. Serveer de salade gekoeld voor een optimale ervaring.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Cuba