Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Zelfgemaakte Sour Cream & Onion Dip
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Siliconen spatels
Koekenpan
Ingrediënten
▢
25
milliliter
zure room
▢
100
gram
roomkaas
▢
1
bosui
▢
1
eetlepel
honing
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
rode ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
zak
Bugles
▢
Peper
▢
Zout
Instructies
Pel en snijd de ui in halve ringen.
Hak de knoflook fijn.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook gedurende 2 minuten.
Voeg de honing toe en laat op laag vuur 10 minuten stoven.
Was de bosui en snijd deze in ringen.
Meng in een kom de roomkaas en zure room goed door elkaar.
Voeg de helft van de bosui en de helft van de gebakken ui toe en meng alles goed.
Schep de Sour Cream & Onion Dip in een mooi schaaltje en breng op smaak met peper en zout.
Garneer met de resterende bosui en gebakken uien.
Serveer met Bugles chips en geniet!
Notities / Tips / Wijnadvies
Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past goed bij deze romige dip.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus