Schil het fruit, verwijder het klokhuis en de pitten, en snijd het in stukjes.
Bestrooi de hamlappen met peper en zout en snijd ze in stukjes.
Smelt de boter in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin.
Voeg de uiringen en de kerrie toe en fruit deze tot de ui glazig wordt.
Dompel de tomaten in heet water, ontvel ze en snijd ze in vieren.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en zaadjes en snijd de paprika in dunne reepjes.
Voeg de paprika, tomaat, rozijnen, het stokje kaneel en de foelie aan het vlees toe en laat het circa 10 minuten smoren.
Roer nu de stukjes appel, peer, perzik en pruim door het vlees en laat het geheel in 20 minuten zachtjes gaar worden.
Verwijder vlak voor het serveren het stokje kaneel en de foelie.
Bind de saus eventueel met wat water aangemaakte maïzena.
Bereid intussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Serveer beide gerechten apart in voorverwarmde schalen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Lekker met gekookte witte rijst of noedels voor een zoetere smaakervaring, of zoals gesuggereerd, met macaroni.Wijnadvies:Een lichte en fruitige rode wijn, zoals een Pinot Noir of een stevige rosé.