Breng in een braadpan de boemboe met 200 ml water aan de kook.
Voeg het varkensstoofvlees toe en breng opnieuw aan de kook.
Laat onafgedekt 45 minuten zacht sudderen tot het vlees mals is.
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing en laat uitlekken.
Verhit in een wok de olie en roerbak de groentemix 5 minuten op hoog vuur.
Voeg de taugé en ketjap manis toe en roerbak nog 1 minuut.
Meng de gekookte mie door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de zoete soja varkensstoof met de mie en atjar tjampoer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met gesneden bosui en sesamzaadjes voor extra smaak en textuur.Wijnadvies:Een lichte rode wijn zoals Pinot Noir of een fruitige witte wijn zoals Riesling past goed bij de zoete en hartige tonen van dit gerecht.