Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zwart & Witte Brownies
Deze Zwart & Witte Brownies zijn een heerlijke traktatie voor chocoladeliefhebbers. De combinatie van smeuïge witte roomkaas en rijke chocolade zorgt voor een onweerstaanbare smaakexplosie in elke hap. Perfect als dessert of bij de koffie!
Porties:
12
brownies
Bereidingstijd:
1
uur
uur
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
220
gram
gesmolten chocolade
▢
220
gram
boter
▢
335
gram
suiker
▢
5
eieren
▢
105
gram
bloem
▢
630
gram
roomkaas
▢
1
theelepel
vanillesuiker
▢
Snufje
zout
▢
80
gram
gehakte amandelen
Instructions
Verwarm de oven voor op 160°C (Hetelucht Plus).
Klop in een keukenmachine de boter met 2/3 van de suiker luchtig.
Voeg één voor één 3 eieren toe en klop ze goed door het boter-suikermengsel.
Meng de gesmolten chocolade, bloem en een snufje zout door het beslag tot het glad is.
Meng in een andere kom de overige 2 eieren, de rest van de suiker, roomkaas en vanillesuiker tot een romig mengsel.
Schep beide beslagen afwisselend in een bakvorm en marmer ze met een mes.
Bak de brownies in de voorverwarmde oven op 160°C (Hetelucht Plus) gedurende ongeveer 50 minuten, of tot ze stevig zijn.
Haal de brownies uit de oven en laat ze volledig afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.
Garneer de brownies met gehakte amandelen voor een extra knapperige textuur en serveer ze bij voorkeur op kamertemperatuur.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een glas melk of een kopje koffie voor een heerlijke smaakervaring.
Voedingswaarden
Calories:
420
kcal
|
koolhydraten:
38
g
|
Protein:
8
g
|
Vet:
28
g
|
Zout:
0.6
g
|
Sugar:
33
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake
/
Cupcakes / Muffins
/
Gebak
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch