Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- Gehakt
- kruien
- 250 ml cremefraiche
- Spekjes bakken
- zuurkool
- Dat op het gehakt
- 2 zakjes aardappelpuree ala min
- 700 ml water met
- 1 drupje sambal oelek
- en daardoor andere helft creme fraiche
- Dat ook in het blik
- 3 soorten geraspte kaas Tw geraspte mozarella panadono en gewone
Instructies
- Gehakt rullen met kruiden
- In je bakblik
- Half groot bekertje cremefraiche erdoor
- Spekjes bakken
- Uitgelekte zuurkool erbij ff roerbakken
- Dat op het gehakt
- 2 zakjes aardappelpuree ala min 700ml water met een drupje sambal oelek en daardoor andere helft creme fraiche
- Dat ook in het blik
- Ik had er drie soorten geraspte kaas over
- Tw geraspte mozarella panadono en gewone
- 20min 180 gr