Aardappel visschotel

Aardappel-Visschotel met Sugar Snaps en Basilicum

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 300 g sugar snaps
  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflookaroma en chilipeper
  • 2 zakken aardappelblokjes à 450 g
  • 1 bak zalmsnippers gerookt, 200 g
  • 1 bak roze garnalen 125 g
  • 1 zakje verse basilicum 15 g
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Pellen en snipperen van de uien.
  • Sugar snaps schoonmaken en wassen.
  • Verhit in een braadpan de olijfolie.
  • Bak de aardappelen ongeveer 5 minuten op hoog vuur, regelmatig omscheppen.
  • Voeg de gesnipperde uien toe en bak nog eens 2 minuten mee.
  • Voeg de sugar snaps toe en bak nog eens 2 minuten mee.
  • Voeg de zalmsnippers en roze garnalen toe, en verwarm het geheel goed.
  • Hak de basilicum grof.
  • Breng de schotel op smaak met zout en peper.
  • Bestrooi de schotel met de gehakte basilicum.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van deze smaakvolle aardappel-visschotel met knapperige sugar snaps en verse basilicum!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Vis / Zeevruchten