Aardappelkroketjes 2
Aardappelkroketjes 2
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
———————————————————————————————
Ingrediënten:
- 500 GRAM aardappels (geschild en in kwarten)
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 DECILITER melk
- 50 GRAM boter
- 50 GRAM geraspte kaas
- ½ THEELEPEL nootmuskaat (geraspt)
- 2 eieren (gesplitst)
- 50 GRAM bloem
- 50 GRAM paneermeel
Bereidingswijze:
- Kook de aardappels 20 minuten en maak ze fijn.
- Roer de ui erdoor, de melk, boter, kaas, nootmuskaat, eidooiers en peper en zout naar smaak.
- Laat dit mengsel 2 uur in de koelkast opstijven en vorm er 12 kroketten van.
- Rol deze eerst door de bloem, dan door eiwit en dan door paneermeel.
- Laat de kroketten nogmaals een uur in de koelkast opstijven en bak ze goudbruin (ongeveer 4 minuten).
———————————————————————————————
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept