Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
- ½ zakje verse rozemarijn 15 g
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 zakje aardappelpartjes 750 g
Instructies
- Pel de teentjes knoflook en plet ze fijn.
- Neem de naaldjes van de takjes rozemarijn.
- Verhit de olijfolie in een (hapjes)pan.
- Voeg de knoflook, rozemarijn en aardappelpartjes toe.
- Bak afgedekt gedurende ongeveer 2 minuten en vervolgens onafgedekt nog eens 6 minuten tot de aardappelpartjes gaar zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc past goed bij deze geroosterde aardappelpartjes met rozemarijn. De levendige tonen van de wijn zullen de kruidige smaak van de rozemarijn complimenteren.
Voedingswaarden
Calories: 225 kcal | koolhydraten: 28 g | Protein: 3 g | Vet: 12 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g