Aardappelsalade 17

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels
  • 2 komkommers
  • 1 blik maïs fantasia van Bonduell
  • 1 gesnipperd uitje
  • 4 zoetzure augurken
  • 1 hand zilveruitjes
  • 3 eetlepels mayonaise
  • maggie
  • zout
  • peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar, maar niet zo dat ze uit elkaar vallen.
  • Voeg tijdens het koken van de aardappelen zout naar smaak toe.
  • Laat de aardappelen afkoelen.
  • Wanneer de aardappelen zijn afgekoeld snijd je deze in plakje in een grote schaal.
  • Rasp de komkommers en voeg deze toe.
  • Voeg ook de maïs, augurken (in stukjes), zilveruitjes en het gesnipperde uitje toe.
  • Voeg de mayonaise en wat maggie toe.
  • Meng alles goed door elkaar en laat de salade in de koelkast af koelen.
  • Wanneer je de salade 's morgens klaar maakt is 's avonds de smaak goed in de salade getrokken.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Salade
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch