Aardappelsalade met Garnalen en Mosselen

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g sperziebonen
  • Zout
  • 450 g krielaardappeltjes
  • 3 eetlepels yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • ½ zakje verse peterselie 30 gram
  • ½ zakje verse kervel 15 gram
  • ½ zakje verse bieslook 25 gram
  • Peper
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 250 g gekookte mosselen
  • 75 g waterkers

Instructies

Voorbereiden:

  • Snijd de sperziebonen in stukjes van ca.
  • 1 cm en kook ze in een pan met zout in ca. 6 minuten beetgaar.
  • Kook de krielaardappeltjes in een andere pan met water en zout in ca. 4 minuten net beetgaar.
  • Roer in een kom de yoghurt, mayonaise en mosterd tot een sausje.
  • Knip de peterselie, kervel en bieslook fijn boven de kom en breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de sperziebonen, krielaardappeltjes, garnalen, mosselen en sausje voorzichtig door elkaar.

Bereiden:

  • Leg de waterkers langs de rand van een schaal.
  • Verdeel de aardappelsalade over de waterkers.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Salade / Zeevruchten