Amandelmacaronen

Porties: 30 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 staaf amandelspijs 200 gr
  • 175 gram suiker
  • 3 licht stijfgeslagen eiwitten
  • 1 eetlepel bloem

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 170°C.
  • Klop de amandelspijs en de suiker met een mixer door elkaar.
  • Voeg het eiwit toe, klop het geheel tot het smeuïg is en voeg tenslotte de bloem toe.
  • leg een stuk aluminiumfolie op een bakplaat, vet dit in en bestuif het met bloem.
  • Vorm van het deeg koekjes met een diameter van 2 1/2 cm en leg die op de
  • bakplaat met voldoende tussenruimte om ze in omvang te laten verdubbelen.
  • Bak de koekjes in ± 15 minuten goudbruin.
  • Laat ze afkoelen en neem ze pas dan van het aluminiumfolie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koek