Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas

Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas

Categorie met kaas, Stamppot
Keuken Nederland
porties 4
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Materialen

  • pan

Wat gaat er in

  • 1 zakje pijnboompitten 65 g
  • 2 rode paprika's
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 pak aardappelpuree à la minute 180 g
  • 1 zakje gemalen oude kaas 150 g
  • 1 zak gesneden andijvie 400 g

Hoe maak ik het klaar

  • Pijnboompitten in droge pan op laag vuur roosteren.
  • Paprika's schoonmaken, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden.
  • In pan margarine verwarmen en paprika kort bakken.
  • In andere pan 750 ml water aan de kook brengen.
  • Pan van vuur nemen en al roerend met garde zakjes pureepoeder toevoegen.
  • Pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toevoegen en alles goed doorroeren.
  • Met zout en peper op smaak brengen.