Ansjovistoast

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 klein stokbrood
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 Ansjovis filets uit olie / blikje
  • 100 gram zwarte olijven zonder pit
  • 4 eetlepels olijfolie
  • peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd het stokbrood in sneetjes, leg die naast elkaar op het rooster van de
  • oven en rooster de sneetjes brood in de voorverwarmde oven goudbruin.
  • Pel intussen de knoflook.
  • Hak de knoflook met ansjovisjes en de olijven fijn.
  • Roer er de olie en peper naar smaak door en bestrijk de geroosterde sneetjes
  • brood ermee.
  • Serveer direct.
  • Geef bij de antipasti rode Lambrusco.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Tapas
Land van herkomst Italië