Artisjokbodems met pestomayonaise

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 8 artisjokbodems blik, 400 gr, bijvoorbeeld Royal Mail
  • 3 dikke plakken rauwe ham ongeveer 50 gr
  • 1 potje rode pesto 113 ml, bijvoorbeeld Grand’Italia
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels zure room
  • 1 bakje tuinkers 20 gr

Voorbereiding:

  • Laat de artisjokbodems uitlekken op keukenpapier.
  • Snijd de rauwe ham in kleine blokjes.
  • Meng in een kom de pesto mayonaise en zure room.
  • Voeg de blokjes rauwe ham toe aan het pesto mengsel en schep alles goed door.
  • Zet het mengsel tot gebruik in de koelkast.

Instructies

  • Verdeel de pesto mayonaise over de artisjokbodems.
  • Garneer met toefjes tuinkers
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Varkensvlees