Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 24 asperges AA, geschild
- 400 gram krieltjes gewassen
- 4 eieren
- 125 gram roomboter
- 320 gram boerenachterham
- ½ bosje peterselie gehakt
Instructies
- Leg de geschilde asperges in een stoomovenpan met gaatjes.
- Doe hetzelfde met de gewassen krieltjes.
- Doe de roomboter samen met de gehakte peterselie in een dichte stoomovenpan en dek deze af met plakfolie.
- Plaats de eieren in een stoomovenpan met gaatjes.
- Leg de ham in een dichte stoomovenpan en dek deze af met plakfolie.
- Stel de asperges, krieltjes en eieren in op Stomen op 100°C voor 8 minuten.
- Voeg de stoomovenpan met boter en peterselie gelijktijdig met het eerste product toe.
- Na 8 minuten voeg je de ham toe aan de stoomoven en stoom je alles nog 2 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wil je de eieren iets zachter gegaard hebben, voeg ze dan pas na 3 minuten toe.