Leg 60 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen.
Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept.
Was de kervel, dep hem droog met een schone theedoek of wat keukenpapier en hak hem fijn.
Pers de citroen uit en zeef het sap.
Roer de boter smeuïg en roer er de kervel door.
Voeg er naar smaak zout en een paar druppels citroensap aan toe.
Bestrijk de sneetjes casinobrood met boter en rooster ze licht in een koekenpan. Bestrijk een kant met de kervelboter.
Verwarm de oven voor op 220ºC.
Haal de gare aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken en leg ze op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier.
Snij de aspergepunten in de lengte door en leg de halve aspergepunten op de ervelboter.
Leg er een plakje gerookte ham op en verdeel de blokjes
Goudse belegen over de ham.
Schud de toast in de oven en bak ze een minuut of twaalf.