Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 bundel(s) groene asperges à ca. 500 g
- 2 schaaltjes kiprollade in kerrie-amandelsaus à ca. 250 g
- 1 pak aardappelpuree à la minute 3 zakjes 180 g
- 1 zakje amandelschaafsel 45 g
Instructies
- In grote pan water aan de kook brengen.
- Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden.
- Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken.
- Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
- Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren.
- Saus van kiprollade goed doorroeren.
- Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen.
- Amandelschaafsel over kiprollade strooien.
- Direct serveren