Assinan Sapoedi

rauw groentegerecht
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram taugé
  • 3 rode lomboks heel fijngesneden
  • 1 stukje trassi fijngeprakt
  • 1 theelepel djahé
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • ¼ komkommer in schijfjes
  • ½ kopje selderie heel fijngesneden
  • ¾ kopje azijn
  • ½ eetlepel(s) ketjap manis

Instructies

  • Doe de uitgelekte taugé in een diepe schaal.
  • Bovenop de taugé de stukjes komkommer.
  • Meng de azijn met de ketjap en de rest van de ingrediënten en giet dit over de taugé en komkommer.
  • Goed door elkaar mengen en rustig laten uitlekken.
  • Strooi er wat gebakken uitjes overheen
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten
Land van herkomst Indonesië